dilluns, 10 de maig de 2010

Temporada 2010. Garraf

Primers a casa, en el nostre primer raid del 2010.
Dissabte 8 de maig va tenir lloc una nova edició del Raid Garraf, inclòs dins el calendari tant de la Copa Catalana de Raids d’Esports de Muntanya de la FEEC com del circuit d’Open Raids.
Enguany la sortida i l’arribada es van situar a Vilanova i la Geltrú, al recinte de les pistes d’atletisme cedides per l’Ajuntament a l’organització, que com sempre, va córrer a càrrec de l’Agrupació Excursionista Talaia i el Centre Excursionista Azimut.
Tot i que la previsió meteorològica amenaçava pluja, el líquid element va respectar els 33 equips participants. A les 9 h del matí es donà la sortida per iniciar el recorregut amb una cursa d’orientació urbana. A continuació es van encadenar trams de BTT, patins en línia, cursa a peu, ràpel i escalada, fins a l’arribada. En total, 77 km i 2.000 m de desnivell positiu per a la categoria Copa Catalana i 47 km i 1.200 m de desnivell positiu per els equips que competien en l’Open.
En categoria Copa Catalana el guanyador fou l’equip local Sambari Xtrem, amb un temps de 7 h 30 min. Els van acompanyar al podi l’Oxigen i el Ridikul Xtrem.