dimarts, 21 de juliol del 2009

Temporada 2009. Campionat España Raid Orientació

El Sambari Campió d’espanya de raid Orientació.

L’Uxue i el Jaume han aconseguit el primer lloc en la categoria mixte en el campionat d’España de marató orientació que tingué lloc a la Serrat de Catllaràs, a l’Alt Bergueda.

Dissabte amb sortida en massa a les 11 del matí, i després de 4H i 39 minuts van arribar al bivac en primera posició i marcant el millor temps del cicuit B.
Diumenge començaren a les 7 del matí, la resta d’equips sortiren a les 7 h i 30 minuts a la caça. El recorregut amb una distància aproximada a la de dissabte, amb menys desnivell, però amb un traçat molt més tècnic, el van completar amb 4h i 54 minuts. Van incrementar la diferència amb al segon equip i així mantenir el primer lloc.